sobota, 9 lutego 2013

Ksiazka- Anna Leibovitz

Dzisiaj bedac na zakupach wstapilam do ksiagarni tak sobie poprostu lubie ksiegarnie i zapach swiezych ksiazek.Jak to zwykle bywa odwiedzilam dzial z ksiazkami o fotografii trafilam tam na album Leibovitz
Pilgrimage. 


Idag har jag varit på stan och handlat och det har varit ett utmärkt tillfälle att kolla nyutgivna fotoböcker i bokhandeln. Jag vet inte varför men jag har förkärlek för välsorterade boklådor, jag gillar doften av nytryckta böcker. Trogen min gamla vana har jag besökt en avdelning med fotoböcker där jag hittat en intressant foliant av Leibovitz med titeln Pilgrimimage. 
Zaczelam przegladac i wsiaklam.W tym albumie nie ma zadnych twarzy nikogo slawnego jedynie rzeczy ktore mowia nam o tym co po nas zostanie i o przemijaniu.


Jag började bläddra i boken och efter en kort stund var jag fast. I den hittade folianten finns inga ansikten, inga kändisar utan föremål som visar vad som kommer att finnas kvar efter oss.    


Zapraszam was do zobaczenia tego albumu w ksiegarni bo naprawde warto.

Od dzisiaj bede raz w tygodniu pisac o ciekawej ksiazce ktora zobaczylam lub o obecnej w mojej sporej biblioteczce fotograficznej.A zatem do zobaczenia juz za tydzien.


Boken rekommenderas varmt så det är bara att uppsöka en välsorterad bokhandel och börja bläddra och jag lovar att ni kommer att gilla innehållet.
Från och med idag kommer jag att skriva om intressanta böcker som jag sett någonstans eller som finns i min boksamling. Flera intressanta boktips kommer nästa vecka.